• DESKUNDIGEN IN GESPREK! Wij, de Dex Foundation zijn k aanwezig op 22 november.

    22 oktober 2012

    5 Hollandse Meesters in gesprek!  Met deze website Hollandse Meesters in Gesprek wil het CCE graag uitgebreid aandacht besteden aan vijf experts die in de loop van de laatste 22 jaar bij het CCE betrokken waren. Hun gedachtegoed en hun praktische werk hebben in belangrijke mate bijgedragen aan de kwaliteit van de zorg, zowel nationaal als internationaal.

    http://hollandsemeesters.cce.nl/

    Als de ouders van Dexter en initiatiefnemers van de Dex Foundation, zullen wij 22 november aanwezig zijn bij deze 5 Hollandse Meesters in gesprek, welke wij bewonderen...bij 1 Hollandse Meester, Pieter Duker, hebben wij onze vraagtekens en zijn erg terughoudend over zijn ''werkmethode''...electro aversie therapie...wordt vervolgd.

    Op uitnodiging van het CCE delen vijf Hollandse Meesters met internationale bekendheid op 22 november hun opvattingen over fundamentele vragen met elkaar en met u. Hun omvangrijke theoretische kennis en praktische ervaring met de zorg staan garant voor een indringend gesprek. Niet eerder deelden zij op deze wijze hun kennis en ervaring. Dit is een unieke gelegenheid om hen samen in actie te zien!

Terug naar overzicht